Landelijke Campagne “Vier Pasen”.

Met de landelijke campagne VierPasen.nl willen de gezamenlijke Nederlandse bisdommen dit jaar zoveel mogelijk mensen stimuleren om naar (een van) de paasvieringen in de parochies te komen, ook in onze parochie.
Deze campagne kunt u vinden (en downloaden) onder: LITURGIE>VIER PASEN.

Brief Vluchtelingen Oekraïne.

Vandaag (19 maart) ontvingen we een brief van de Nederlandse bisschoppen over de Oekraïense vluchtelingen.
Download hier deze  Brief Vluchtelingen Oekraine 18 maart 2022.

Bezinning veertigdagentijd 2022

Vanaf vrijdag 4 maart t/m Goede vrijdag verschijnt op de sites van Morgenster, evenals voorgaande jaren de “BEZINNING OP DE VEERTIGDAGENTIJD 2022”. Naast onze emeritus pastoor Reijnen doen ook kapelaan-diaken Siju en enkele parochianen van Morgenster mee in het verzorgen van de teksten hiervoor.
De bezinningen kunt u, op deze site, vinden onder: HOME>Beschouwingen. (rechts beneden op deze Home-pagina)

Informatiebrief “cluster Morgenster 2017”.