Update revalidatie meneer pastoor:

By 3 juni 2017 No Comments

Vrijdagmiddag 2 juni is meneer pastoor op controle geweest bij de orthopeed, die bij hem de nieuwe rechterheup geplaatst heeft. De controlefoto heeft uitgewezen uit dat de titaniumheup op de juiste plaats zit.
Hij mag wandelen en fietsen zo gauw hij zich daartoe in staat voelt. Ook mag hij weer gaan denken aan autorijden. Hij geeft aan dat hij tevens gaat proberen zijn taken weer beetje bij beetje op te pakken.
Hij vindt dat hij in zijn revalidatieproces buitengewoon geholpen is door de belangstelling, ondersteuning en bezoek van collega’s, medewerkers parochianen en mensen van buiten de parochies.

Zoals reeds in een eerder bericht aangegeven is hij uitermate dankbaar t.a.v. artsen, verplegend en verzorgend personeel van Zuyderland Heerlen en thuiszorg Envida. Er leeft veel goeds in mensen.
Hartelijke groet, A (Ton) Reijnen, pastoor en lid van het DB van het dekenaat Gulpen