beschouwingen

PROCESSIE NAAR de Piepert 18 juni 2017.

By 19 mei 2017 No Comments

Zoals elk jaar trekken we ook dit jaar (op zondag 18 juni) met de Sacramentsprocessie naar de Piepert. We vertrekken om 09:00 uur bij de kerk. De route is Wittemerweg, Baron van Thimusweg, Piepertweg     Grachtstraat, Eyserweg, zegen bij kapel op Mingersborg, Eyserweg, Eucharistieviering bij altaar op het Putplein waarna we weer terug naar Eys gaan. In de kerk vindt de afsluiting plaats met het zingen van het “Te Deum”. Bij onverhoopt slecht weer gaat de processie niet door en is om 09:00 uur de Heilige Mis in de kerk.
Hopelijk mogen we rekenen op een talrijke deelname aan deze tocht van bezinning en gebed, symbool van ons samen onderweg zijn door het leven, gedragen door ons geloof. Een samen beleefde stilte in ons prachtige landschap kan ons aanzetten tot verwondering voor het vele mooie en voor dankbaarheid, dat we hier mogen leven.