Kerkbijdrage 2016 ……..

By 3 december 2016 No Comments

Kerkbijdrage 2016.

Aan het begin van dit jaar hebben wij de resultaten van de jaarlijkse analyse kerkbijdrage onder uw aandacht gebracht. Dit gebeurde door middel van een persoonlijk bedankje (bij trouwe deelname) en een oproep in het parochieblad als herinnering (bij wisselende deelname) en/of een aansporing (bij –nog- geen deelname.).

Tot onze vreugde is er ook dit jaar weer positief gereageerd op onze oproep en hebben wij naast onze trouwe deelnemers (ook) weer enkele nieuwe leden en/of “herintreders” mogen inschrijven op de lijst van deelnemers aan de kerkbijdrage van onze parochie.

Voor uw solidariteit met onze geloofsgemeenschap zeggen wij u (zowel alle trouwe alsook nieuwe deelnemers) nogmaals HARTELIJK DANK.

Daarnaast willen wij (in het laatste kwartaal van 2016) parochianen die voornemens zijn deel te nemen, maar tot op heden de “kerkbijdrage 2016” nog niet hebben overgeboekt dit   (om administratieve redenen) te doen vóór 15 december a.s. zodat deze bijdrage dan nog in het jaar 2016 geboekt en verwerkt kan worden.

Hebt u om tot uw definitieve besluitvorming te komen behoefte aan verdere informatie omtrent de kerkbijdrage, dan kunt u hiervoor terecht op het parochiesecretariaat (openingstijden: iedere maandag van 09.00 -12.00 uur en iedere donderdag van 14.00 -16.00 uur): Wezelderweg 14, 6287 AM Eys. Tel.: 043-4511243.

Namens het kerkbestuur:

P.van Loo, penningmeester.