Het Vredeslicht in onze parochie

By 14 december 2016 No Comments

Zondag 18 december (4e adventszondag) a.s. zullen enkele leden van ons kerkbestuur in de Sint-Christoffelkathedraal te Roermond aanwezig zijn tijdens de eucharistieviering waar aandacht besteed zal worden aan de verspreiding van het Vredeslicht . Het Vredeslicht zal dan doorgegeven worden aan belangstellende aanwezigen. Ook wij als parochie H. Agatha van Eys behoren tot deze belangstellenden en zullen dan een kaars, die we zelf in een lantaarn zullen meenemen, aan het Vredeslicht aansteken en deze meebrengen naar onze Parochie.

Afbeeldingsresultaat voor vredeslicht

Tijdens de verschillende vieringen rond Kerstmis zal deze lantaarn met het brandende Vredeslicht in de kerststal in onze H. Agathakerk staan om iedereen, die hiervoor belangstelling heeft, de gelegenheid te geven een zelf meegebrachte kaars/lichtje/lantaarn aan het Vredeslicht aan te steken om het gedurende de kerstdagen in huiselijke kring te laten branden en zo wens naar vrede door te geven.